I QUE PASSARIA SI PRESCINDIREM DE...? - ¿Y QUE PASARIA SI PRESCINDIESEMOS DE...?

¡Hola muy buenas a tod@s!

Pues os presento a Manel, tiene un proyecto muy interesante para conocer en el lugar donde vive y kiere compartir una experiencia donde vive con todo el k se sienta llamado a realizarla. Así k akí la tenéis.


I QUÈ PASSARIA SI PRESCINDÍREM DE...?

Hola!

Com estàs? Espere que tot et vaja molt bé. jo t'escric perquè et volia convidar a viure una experiència que fa temps em ronda el cap. estem molt acostumats a utilitzar les paraules, a traduir tot el que passa i tot el que sentim a verbs, adjectius, conceptes,... aquesta pràctica pot ser útil, potser ens estalvia temps, o ens permet organitzar-nos més eficientment, però, jo em pregunte: i què és el que estem deixant de banda? quines altres formes de comunicar-nos resten impossibilitades o disminuides per aquest abús de les paraules? com expressaríem el que volem expressar sense utilitzar la única forma d'expressió a la que estem acostumats? quines potencialitats dormides podríen manifestar-se?

El que et vull proposar és que ens trobem al mas de capote, el cap de setmana del 21-22 d'agost, per conviure durant un temps sense paraules entre nosaltres, sense parlar, llegir, escriure,... un temps per conèixer-nos, per comunicar-nos, de qualsevol forma que pugues imaginar, però sense paraules, obrint la porta a formes normalment oblidades o limitades.

La meua idea és que vingues el dissabte 21, abans de les 13h, amb sac de dormir, esterilla, llanterna, i tenda de campanya per si no cabem a casa, a més de dur el menjar que consideres, per tu o per compartir, però que no necessite ser cuinat, i per si de cas, un bol i una cullera. també cal portar moltes ganes d'estar agustet, i ganes de viure aquesta experiència. i per aquells que no heu vingut mai, sapigueu que a la casa no hi ha ni wàter ni dutxa, ni electricitat ni aigua corrent, i que estem quasi a mil metres sobre el mar.

Si t'agrada la proposta, ja ho saps, i si coneixes algú a qui creus li pot semblar atractiva, no dubtes a dir-li-ho. espere que ens veiem prompte; mentrestant, sigues molt feliç!!!

Per qui no sapiga arribar a capote, pot seguir aquestes indicacions:
Des de valència, direcció castelló per la A-7 (no cal pagar peatge), fins que trobeu indicada la carretera cv-10. seguir aquesta carretera fins trobar desviament cap a vilafranca, vall d'alba. seguir direcció vilafranca, passant vall d'alba, fins trobar desviament a atzeneta del maestrat. una volta en atzeneta, ja està indicat vistabella, i des de vistabella, poseu el contaquilòmetres a zero, eixiu direcció sant joan de penyagolosa, als 2 km, trifurcació, preneu el camí de més a la dreta; als 6'5 km de vistabella, és a dir, al quilòmetre 4'5 de la carretera del pla, trobareu un desviament a la dreta, després de passar una casa nova color salmó, i allí tireu a la dreta, passant molt prop d'una bassa. i ja sols heu de seguir eixe camí, sempre el camí principal; teniu 1 quilòmetre més d'asfalt, després 2 de ciment, i 4 de pista de terra; hi ha dos portes per al ramat, deixeu-les tancades si estan tancades i obertes si estan obertes. a 13'5 km de vistabella, trobareu una casa encalada vora la pista, i un conjunt de cases un metres més cap al barranc, allò és el mas de capote, pareu i pregunteu. espere que ho trobeu fàcil.

I per confirmar la vostra assistència, resoldre dubtes, o qualsevol altra cosa, estic al 657526407.

Ja sabeu, sense por, i sense vergonya, ens trobem prompte. un abraç enorme, cuide-vos molt!

Manel

*******

¿Y QUE PASARIA SI PRESCINDIESEMOS DE...?

Holala!

¿Cómo estás? Espero que todo te vaya muy bien. yo te escribo porque te quería invitar a vivir una experiencia que hace tiempo me ronda la cabeza. estamos muy acostumbrados a utilizar las palabras, a traducir todo lo que pasa y todo lo que sentimos a verbos, adjetivos, conceptos, ... esta práctica puede ser útil, tal vez nos ahorra tiempo, o nos permite organizarnos más eficientemente, pero, yo me pregunto: y qué es lo que estamos dejando de lado? qué otras formas de comunicarnos quedan imposibilitadas o disminuidas por este abuso de las palabras? como expresaríamos lo que queremos expresar sin utilizar la única forma de expresión a la que estamos acostumbrados? qué potencialidades dormidas podrían manifestarse?

Lo que te quiero proponer es que nos encontramos en mas de capote, el fin de semana del 21-22 de agosto, para convivir durante un tiempo sin palabras entre nosotros, sin hablar, leer, escribir, ... un tiempo para conocernos, para comunicarnos, de cualquier forma que puedas imaginar, pero sin palabras, abriendo la puerta a formas normalmente olvidadas o limitadas.

Mi idea es que vengas el sábado 21, antes de las 13h, con saco de dormir, esterilla, linterna, y tienda de campaña por si no cabemos en casa, además de llevar la comida que consideras, por ti o para compartir, pero que no necesita ser cocinado, y por si acaso, un cuenco y una cuchara. también hay que llevar muchas ganas de estar agustet, y ganas de vivir esta experiencia. y para aquellos que no habéis venido nunca, sabed que en la casa no hay ni inodoro ni ducha, ni electricidad ni agua corriente, y que estamos casi a mil metros sobre el mar.

Si te gusta la propuesta, ya lo sabes, y si conoces a alguien a quien crees le puede parecer atractiva, no dudes en decirle esto. espero que nos veamos pronto; mientras tanto, sé muy feliz!

Para quien no sepa llegar a capote, puede seguir estas indicaciones:
Desde Valencia, dirección Castellón por la A-7 (no hay que pagar peaje), hasta encontrar indicada la carretera CV-10. seguir esta carretera hasta encontrar desvío hacia vVlafranca, Valle de aAba. seguir dirección Vilafranca, pasando valle de amanecer, hasta encontrar desvío en Atzeneta del Maestrat. una vuelta en Atzeneta, ya está indicado Vistabella, y desde Vistabella, poniendo cuentakms a cero, salga dirección Sant Joan de Penyagolosa, a 2 km, trifurcació, tome el camino de más a la derecha; los 6'5 km de Vistabella , es decir, en el kilómetro 4'5 de la carretera del plan, encontrará un desvío a la derecha, después de pasar una casa nueva color salmón, y allí tirar a la derecha, pasando muy cerca de una balsa. y ya sólo tiene que seguir ese camino, siempre el camino principal, puede encontrar 1 kilómetro más de asfalto, después 2 de cemento, y 4 de pista de tierra, hay dos puertas para el ganado, dejar cerradas si están cerradas y abiertas si están abiertas. a 13'5 km de vistabella, encontrará una casa encalada junto a la pista, y un conjunto de casas un metros más hacia el barranco, o sea el mas de capote, parad y pregunte. espero que lo encuentra fácil.

Y para confirmar vuestra asistencia, resolver dudas, o cualquier otra cosa, estoy al 657 526 407.

Ya sabéis, sin miedo, y sin vergüenza, nos encontramos pronto. Un abrazo enorme, cuidaros mucho!

Manel

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Te invito a dejar tu opinión y compartir tus palabras. Gracias.